Állandó kontroll a biztonságos

mindennapokért

A CSAPAT

Szakmai Vezető

Orvosaink 24 órás ügyelettel

 Monitorozzák a pácienseket

Dr. Vértes András

BELGYÓGYÁSZ- KARDIOLÓGUS-ANGIOLÓGUS SZAKORVOS, 

A CARDIO-CARE SZAKMAI VEZETŐJE

Kiemelten foglalkozik a verőér- és visszérbetegekkel, vénás és artériás thrombozisokkal, mind a járóbeteg, mind a fekvőbeteg ellátásban. Kardiológiai és angiológiai témakörökben rendszeresen tart előadásokat hazai kongresszusokon és tudományos rendezvényeken, több hazai folyóiratban és könyvfejezetben jelent meg publikációja.

Részt vett az orvostanhallgatók belgyógyászati gyakorlati és aktuális elméleti képzésében. Érdeklődési területe mindezen kívül a kardiovaszkuláris prevenció és a nem invazív kardiológiai.

Azért hoztuk létre ezt a szolgáltatást, mert hiszünk abban, hogy a folyamatosan fejlődő technológiákat és informatikai megoldásokat életünk védelme, egészségünk megőrzése szolgálatába tudjuk állítani. 

Célunk, hogy a legmodernebb orvosi eszközöket, a leggyakrabban szükséges vizsgálatokat elvigyük az otthonokba és ezáltal lehetővé tegyük a stresszmentes, naponta többszöri, vagy akár folyamatos méréseket, melyek eredményei nélkülözhetetlen feltételei a helyes és a megfelelő időben történő orvosi diagnózisok felállításának.

PrivátDoktor szolgáltatásunk fordulatot jelent a hagyományos orvos-beteg kapcsolathoz képest, hiszen a mi rendszerünk úgy működik, hogy nem Önnek kell felkeresni az orvost, hanem a szükséges helyzetekben a mi orvosunk veszi fel Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben mellettünk dönt, Önnek a mérések elvégzésén túl semmilyen más teendője nem lesz. A mért adatokat nem kell felírni, nem kell megjegyezni, azok automatikusan, vagy az Ön döntése alapján manuálisan továbbításra kerülnek a központi adatbázisba, és 24 órás orvosi felügyelet mellett azonnal kiértékelésre kerülnek. Az elemzések alapján, ha szükséges felhívjuk Önt, konzultálhat orvosainkkal. Az adatok továbbá bármikor elérhetőek az Ön és az Ön által felhatalmazott orvosok, hozzátartozók számára is.

Válasszon minket és mi segítünk, hogy nyugodtan, biztonságban élhesse mindennapjait, tudva azt, hogy van egy saját, egy Privát Doktora, aki vigyáz Önre és aki szól, mielőtt bármi baj lenne!