top of page

Saját Okos eszközök használata

Okosóra pulzus karkötő
mobile_menu.png

A tudomány, a technika és az informatika fejlődésével - a korábbi hagyományos módszerek mellett és az orvostechnikai eszközök között - napról napra újabb és egyre megbízhatóbb diagnosztikai eszközök jelennek meg az egészségi állapot monitorozása az egészségmegőrzés, és akár a betegségmegelőzés területén. Többek között okos órák, karkötők, gyűrűk, telefonok, vagyis „okos-kütyük” formájában. 

Sokan saját elhatározásból vagy éppen orvosuk ajánlása alapján már most is élnek ezen eszközök adta lehetőségekkel.

PrivátDoktor szolgáltatásunk kialakítása során figyelembe vettük, hogy vannak olyan felhasználók, akik lépést tartanak az innovációval és rendelkeznek olyan „okos” eszközzel, mellyel fizikai állapotukat tudják és akarják kontrollálni. Éppen ezért rendszerünket felkészítettük minden olyan "okos-kütyü" használatára, mely összekapcsolható az iPhone Egészség, illetve az Android FitKit alkalmazással.

 

PrivátDoktor Mobil alkalmazásunkban lehetőség van a fent említett egészség alkalmazások integrálására, így a felhasználó saját „okos” eszközén mért vagy rögzített adatok bekerülhetnek központi adatbázisunkba. Az így rendelkezésre álló bővebb adatkör teljesebb képet szolgáltat a felhasználó állapotáról és a PrivátDoktor szolgáltatással mért adatok mellett szintén megosztható a család- vagy kezelőorvossal.

Az „okos” eszközök többsége integrálható a PrivátDoktor alkalmazásba!

bottom of page