Milyen ügyben kihez fordulhat

Szolgáltatásunk értékesítő partnerünk, a Private Intelligence Kft. közreműködésével vehető igénybe. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keresse őket az alábbi űrlap kitöltésével, vagy az sales@privatdoktor.hu e-mail címen, illetve az +36 20 777 7285 telefonszámon munkanapokon 8.00-17.00 óra között.

Amennyiben Ön már igénybe veszi szolgáltatásunkat és a szolgáltatási szerződéssel kapcsolatban merül fel kérdése vagy a vércukormérőhöz szeretne tesztcsíkot vásárolni, esetleg valamely mérőeszközzel akad problémája, úgy kérjük szintén a Private Inttelligence Kft.-t keresse a lenti űrlap kitöltésével, illetve a fenti elérhetőségeken.

Megkötött szolgáltatási szerződést követően ügyeletes orvosainkkal az alkalmazáson keresztül tud kapcsolatba lépni. Ehhez kérjük kattintson a felső menüsávban elérhető BELÉPÉS menüpontra.

 

Elfelejtett jelszó esetén szintén a BELÉPÉS menüpontban talál segítséget.

 1132 Budapest, Visegrádi u.40.

Egyéb kérdés esetén munkatársainkat az info@privatdoktor.hu e-mail címen vagy a +36 20 344 3733 telefonszá-mon munkanapokon 8.00-17.00 óra között állnak az Ön rendelkezésére.