top of page
Otthoni, sportorvos EKG mérés

A PrivátDoktor BELT a világ egyik első, övként használható EKG monitora, melyet folyamatos, minőségi orvosi adatok biztosítására terveztek, mindezt úgy, hogy az övet viselő páciens élheti szokásos életmódját, még abban az esetben is, ha rendszeres edzést végző sportolóról van szó.

EKG megoldásunk különösen ajánlott két célcsoportnak.

Egyikbe tartoznak azok, akiknek örökletes egészségügyi kockázataik vannak: genetikai okok miatt az általánosnál veszélyeztetettebbek a szívbetegségek vagy stroke vonatkozásában, illetve magas vérnyomással vagy koleszterinnel diagnosztizáltak, esetleg cukorbetegek vagy túlsúlyosak. Az EKG övvel mért adatok alapján pontosabb diagnózis állítható fel, biztosított a folyamatos kontroll és ezáltal a legmegfelelőbb gyógyszer és kezelés alkalmazása. Mindezt oly módon, hogy a mért értékeket nem torzítja a „fehérköpeny szindróma”.

A másik csoportba tartoznak a sportolók, akiknél különösen fontos, hogy az EKG mérések sport közben történjenek. Az ő körükben nem véletlenül bevett gyakorlat a terheléses EKG vizsgálat. Amíg azonban erre ritkán adódik lehetőség, a mi megoldásunk „állandó” kontrollt biztosít. Segítségével időben felfedezhetőek az esetleges elváltozások, melyek veszélyesek lehetnek, valamint átfogó képet és útmutatást kaphatunk a sportoló teljesítményének fejlődéséről, fejlesztéséről.

Próbálja ki Ön is egyedülálló EKG megoldásunkat!

bottom of page