top of page

Állandó kontroll a biztonságos

mindennapokért

PrivátDoktor online orvos

A CSAPAT

Orvosaink 24 órás ügyelettel

 Monitorozzák a pácienseket

A RENDELŐ VEZETŐ ORVOSA

Dr. Kovács Katalin

Dr. Kovács Katalin

Általános Orvos - Belgyógyászat szakterület

Azért hoztuk létre ezt a szolgáltatást, mert hiszünk abban, hogy a folyamatosan fejlődő technológiákat és informatikai megoldásokat életünk védelme, egészségünk megőrzése szolgálatába tudjuk állítani. 

Célunk, hogy a legmodernebb orvosi eszközöket, a leggyakrabban szükséges vizsgálatokat elvigyük az otthonokba és ezáltal lehetővé tegyük a stresszmentes, naponta többszöri, vagy akár folyamatos méréseket, melyek eredményei nélkülözhetetlen feltételei a helyes és a megfelelő időben történő orvosi diagnózisok felállításának.

PrivátDoktor szolgáltatásunk fordulatot jelent a hagyományos orvos-beteg kapcsolathoz képest, hiszen a mi rendszerünk úgy működik, hogy nem Önnek kell felkeresni az orvost, hanem a szükséges helyzetekben a mi orvosunk veszi fel Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben mellettünk dönt, Önnek a mérések elvégzésén túl semmilyen más teendője nem lesz. A mért adatokat nem kell felírni, nem kell megjegyezni, azok automatikusan, vagy az Ön döntése alapján manuálisan továbbításra kerülnek a központi adatbázisba, és 24 órában orvosaink értékelik, elemzik azokat, ha szükséges felhívjuk Önt, konzultálunk Önnel. Az adatok továbbá bármikor elérhetőek az Ön és az Ön által felhatalmazott orvosok, hozzátartozók számára is.

Válasszon minket és mi segítünk, hogy nyugodtan, biztonságban élhesse mindennapjait, tudva azt, hogy van egy saját, egy Privát Doktora, aki vigyáz Önre és aki szól, mielőtt bármi baj lenne! 

bottom of page