top of page

Vérnyomás Mérés

Vérnyomásmérés 24 órás távfelügyelettel

Nem kell mást tennie, mint a megszokott módon, rendszeresen mérni a vérnyomását. Az általunk kínált eszköz a hagyományos, az orvosok által is leginkább támogatott eljáráson alapszik. 

Az eszköz érzékeli a mérés sikerességét és a mérés eredményét automatikusan feltölti a PrivátDoktor rendszerbe. Amennyiben Ön nem használ okostelefont, akkor a vérnyomásmérő készülék mellé mi biztosítjuk azt az adatátviteli eszközt, ami elvégzi Ön helyett a központi adatbázisba történő beküldéssel kapcsolatos feladatokat. Ez azt jelenti, hogy Önnek nem kell manuálisan semmilyen folyamatot elindítani, illetve semmilyen gombot megnyomni. Amennyiben okostelefont használ, akkor a mobil segítségével a mérések eredménye bárhonnan és bármikor, vagy a nap végén otthonról feltölthetőek. 

A központba beküldött adatokat orvosaink kiértékelik és ha karakterisztikájuk eltérést mutat a szokásos értékektől, akkor azt elemzik és kategórizálják. Az adatokat személyre szabott módon értékeljük, figyeljük a változásokat és ha szükséges kapcsolatba lépünk Önnel! Mindezt a nap 24 órájában!

​A mérési eredmények, az Ön előzetes felhatalmazása alapján könnyedén elérhető család-, vagy kezelőorvosának, aki így akár távolról is ellenőrizheti az Ön egészségi állapotát és szükség esetén konzultálhatnak egymással.

A későn felismert vérnyomás probléma 

számtalan betegség forrása lehet!!

bottom of page